Diensten

Angel Cuts richt zich op verschillende haartypes, van Europees tot afro haar. Onze exclusieve ‘American Hair’ productlijn omvat eersteklas ‘Virgin Hair’ weaves, pruiken en hoogwaardige haar- en styling producten. Aanpassingen aan uw haarwerk is onze specialiteit. Levertijden voor haarwerken verschillen per individu.

Onze diensten

Gratis Consult

Heeft u haar Problemen dan kunnen we van grote invloed zijn op uw welzijn. Wij bieden een vrijblijvend consult om problemen zoals dunner wordend haar, haaruitval of kaalheid aan te pakken. Ons doel is om een natuurlijke oplossing te vinden die jouw schoonheid verbetert. U kunt binnenlopen, bellen of e-mailen en we streven ernaar om binnen 2 werkdagen een afspraak in te plannen.

Voor kant-en-klare haarwerken met een minimum van 4 weken, kunt u rekenen op een levertijd van 2 dagen. We bieden ook mogelijkheden voor ziekenhuisbezoeken. Onze salon biedt privé kamers, waaronder één die kan worden afgesloten voor extra privacy.

Kosten en vergoeding: Indien medisch geïndiceerd, kunnen wij u helpen met het verkrijgen van een vergoeding van uw zorgverzekeraar. American Hair is aangesloten bij diverse Nederlandse zorgverzekeraars. Bij medisch voorgeschreven haarwerken wordt de vergoeding direct verrekend met de scherpe inkoopprijs.

 

  • Knippen
  • Wassen
  • Föhnen
  • Verven

Klachten: Als u ontevreden bent over onze producten of diensten, neem dan contact met ons op. We reageren binnen 2 dagen op klachten. We streven ernaar om problemen zo goed mogelijk op te lossen, in nauwe samenwerking met klanten.
Garantie: We bieden 6 maanden garantie op fabricagefouten van u haarwerk.
Haarwerk reserveren: U kunt een haarwerk bij ons reserveren voor 3 tot 6 weken. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.

Openingstijden

MaandagGesloten

DinsdagAlleen op afspraak

Woensdag09:30 – 18:00
Donderdag09:30 – 18:00
Vrijdag09:30 – 18:00
Zaterdag09:30 – 18:00
ZondagGesloten

Ben jij geïnteresseerd?

Bel ons gerust voor een afspraak.
Heb je geen tijd om te bellen
mail ons dat gerust voor een afspraak we proberen dan zo snel mogelijk te reageren op de mail.

Interesse in een gratis en vrijblijvend intakegesprek? Neem contact met ons op!